TRANSPORTUL ȘI VIDANJAREA APELOR UZATE

Efectuăm transportul și vidanjarea apelor uzate menajere, industriale și agricole.

Detalii
DESFUNDARE ȘI CURĂȚARE CANALIZARE

Curățarea țevilor, sifoanelor, sistemelor de canalizare, îndepărtarea depunerilor.

Detalii
TOALETE ECOLOGICEC

Firma noastră închiriază cabine de toaletă ecologică și efectuează rapid și în mod sigur transportul, montarea, întreținerea, curățarea, precum și igienizarea toaletelor.

Detalii
ALTE SERVICII

Servicii de transport, mutări, înființarea unui nou sistem de canalizare, reparații, estimarea stării sistemelor.

Detalii

TRANSPORTUL ȘI VIDANJAREA APELOR UZATE

Efectuăm transportul și vidanjarea apelor uzate menajere, industriale și agricole.

Printre activitățile principale ale firmei noastre se numără vidanjarea, transportul și descărcarea apelor uzate de suprafață și subterane în stațiile de epurare autorizate.

Descărcarea apelor uzate va avea loc în stația de epurare care dispune de toate autorizațiile necesare și valabile și care a fost desemnată de Conducerea locală.

VI S-A ÎNFUNDAT CANALIZAREA, SCURGEREA SAU O CONDUCTĂ?

Curățarea țevilor, sifoanelor, sistemelor de canalizare, îndepărtarea depunerilor. Desfundarea poate fi mecanică: cu presiune înaltă, cu jet de apă, cu diluare, tocare, tragere. În cazul în care înfundarea are loc frecvent, după curățarea canalizării cu jet de apă merită ca rețeaua de canalizare să fie monitorizată cu camere ca să se identifice motivul înfundării frecvente. Putem realiza înregistrări video pentru a repara defectul. În imagine se vede distanța în centimetri de la intrare la care se află denivelarea, eventual spargerea sau rădăcina unui copac.

Desfundarea canalizărilor, după cum indică și denumirea, constă în îndepărtarea înfundărilor la canalizare.

Majoritatea oamenilor trebuia să facă față unei scurgeri sau toalete înfundate, studiile arată că cel mai des se înfundă scurgerea de la chiuvetă sau toaleta. Însă această problemă trebuie remediată, deoarece înfundările împiedică satisfacerea unor nevoi fundamentale, nemaivorbind de imaginea neplăcută. În acest caz o mare parte a oamenilor toarnă tot felul de soluții în scurgere pe care le găsesc în magazin, însă acestea nu rezolvă problema. Nu procedați astfel, adresați-vă la noi – la experți - cu încredere.

ÎNCHIRIEREA TOALETELOR ECOLOGICE – CONDIȚII EXCEPȚIONALE

CONSTRUIȚI CEVA SAU ORGANIZAȚI UN EVENIMENT?

Noi vă oferim o mână de ajutor, conform normelor de drept!

Firma noastră închiriază cabine de toaletă ecologică și efectuează rapid și în mod sigur transportul, montarea, întreținerea, curățarea, precum și igienizarea toaletelor. Cabinele de toaletă ecologică oferă o soluție practică, confortabilă și igienică la șantiere de construcții, evenimente etc.

Firma noastră dispune de cabine de toaletă ecologică pentru femei și pentru bărbați cu pisoare, cu sau fără lavoare și de toalete ecologice concepute pentru persoane cu dizabilități.

Avem referințe foarte bune și clienți mulțumiți, scopul nostru fiind în continuare servirea impecabilă a clienților noștri.

 

ALTE SERVICII

Nu știi cum să-ți rezolvi problemele?

Servicii suplimentare:

  • - Transport, mutări
  • Comercializarea foselor septice,
  • Înființarea unui nou sistem de canalizare,
  • Reparația sistemelor de canalizare existente
  • Estimarea stării sistemelor, monitorizare video Stăm la dispoziția Dvs. în Odorheiu Secuiesc și în zonă sau în toată țara!

Oferim clienților noștri servicii rapide și sigure.

Video

TRANSPORT ȘI VIDANJARE APĂ UZATĂ

DESFUNDARE ȘI CURĂȚARE CANALIZARE

Contact

Contactează-ne!

Sediul:
România, județul Harghita
Zetea nr. 36

Persoană de contact: Lukács Attila

+40 740-029282

info@szippanto.ro

www.szippanto.ro

DATELE DE IDENTIFICARE ALE FIRMEI:

SC. Maxi Box Mixt SRL
Cui: RO25511736,
J19/257/04.05.2009